Management ondersteuning die werkt

Een bedrijf runnen is top sport. Je bent druk met sales, orders en groei. Je wilt vooruit met je bedrijf en je mensen daar op een goede manier in meenemen. Maar hoe?

Door focus op de primaire taken kan de basis onoverzichtelijk worden. Een rommelige administratie, vervelende klusjes die vooruit worden geschoven, een enigszins verwaarloosde klantenservice…. Het helpt allemaal niet. Tijd stoppen in het verbeteren of automatiseren van processen wil je wel, maar krijgt geen prioriteit, want; de waan van de dag overheerst.

Je bent continu brandjes aan het blussen, je werknemers voelen een te hoge werkdruk; je verliest de grip.

Herkenbaar?
Snap ik.
Nodig?
NEE!
Laat me je helpen.

Clover Office Support - Management ondersteuning die werkt

Ik kan jou ontzorgen in je administratieve chaos.

Ik kan jou ontzorgen in je administratieve chaos.

Door te investeren in het in kaart brengen en structureren van processen en het beschrijven van werkinstructies krijg je rust en ruimte binnen je bedrijf.

Het zorgt voor een betere communicatie met personeel en klanten, voor overzicht en blijer personeel. En dat wil je! Immers; happy cows give more milk!

Ik ben vrolijk en sociaal, snel van begrip, werk zeer secuur en ben nieuwsgierig. Ik verdiep me graag in processen en in tools. Die maken het werk makkelijker, maar alleen als je weet hoe ze op de juiste manier te gebruiken. Ik zoek het uit, beschrijf het en help je medewerkers ermee te werken. Sneller, netter; beter! 

Clover Office Support - Management ondersteuning die werkt 1

Ik kan jou ontzorgen in je administratieve chaos.

Door mijn hands on mentaliteit en ruime ervaring op verschillende werkvloeren ben ik snel ingewerkt. Ik houd een frisse blik en signaleer indien gewenst wat er slimmer, beter en efficiënter kan. Uiteraard pak ik dit dan ook voor je op.

Met als resultaat: Minder stress, meer inzicht en overzicht en blije medewerkers!

Kortom: heb jij ondersteuning nodig bij het efficiënter inrichten en/of automatiseren van je administratieve organisatie? Heb je hulp nodig bij tijdelijke projecten, door verzuim, in piekperiodes of als zwangerschap vervanging en behoefte aan een frisse blik met een glimlach?

Neem contact met me op. Ik kom graag bij je langs.  

Dit is Selma:

  • Communiceren met een glimlach
  • Ik vraag door tot het echt duidelijk is
  • Maatschappelijk betrokken
  • Eerlijkheid en betrokkenheid boven alles
  • Nieuwsgierig
  • Positieve administratieve duizendpoot

ik heb ruime werkervaring met de volgende software programma’s: