Ik ben Selma.

Positief ingesteld, een echte lachebek, en een aanpakker. Ik ben dol op dieren. En op reizen.

Met mijn fijne partner en onze twee lieve katten woon ik in Almere. Gelukkig deelt mijn vriend mijn liefde voor de natuur, en gaan we er vaak samen op uit om te ontdekken. Dichtbij huis, of op ontdekkingstocht door verre landen.

Selma van Nieuwenhuijzen - CLover office support 1

zeg je

Selma

dan

zeg je

dieren

Selma en reizen

Reizen verrijkt. Ik ben er dol op om andere culturen en leefstijlen te leren kennen. Het doet me ook steeds beseffen dat er niet één manier van leven is die goed is.

Ook hebben mijn reizen me een hoop mensenkennis opgeleverd. Handig! Reizen maakt je ruimdenkend en ruimhartig. Dat is toch rijkdom!

Selma en dieren

Mijn liefde voor dieren is me met de paplepel ingegoten. Samen met mijn vader werk ik voor De Dierenbescherming als vrijwilliger bij de dierenambulance om dieren in nood te helpen.

Voor mijn eerste opdracht als ZZP’er ben ik bij De Dierenbescherming ook professioneel aan de slag als dispatcher (het plannen van de meldingen aan de ambulances) en help ik meedenken om o.a. hun processen aan te vullen en te verbeteren. 

Geweldig, want het liefst werk ik voor maatschappelijke organisaties met oog voor mens, dier en omgeving.

Selma en werk

Processen in kaart brengen, systemen uitpluizen en beschrijven zodat medewerkers er goed mee kunnen werken; ik houd ervan! Ik ga door tot het ècht duidelijk is. De basis goed krijgen, zodat die voor je werkt, zo ontzorg ik.

Altijd met een glimlach, want een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Selma en perfectie

De perfectionist in mij is groot. Ik houd ervan als dingen goed geregeld zijn. Het moet gewoon kloppen. Ik kan me dan ook enorm frustreren als systemen niet werken zoals ze bedoeld zijn. Dan ga ik het uitzoeken en verbeteren. Totdat het goed is. En werkt voor iedereen. Daar word ik blij van! 

Wist je dat ‘Clover’ staat voor Klavertje 4? Het mooie zeldzame plantje, waarvan de 4 bladen staan voor hoop, vertrouwen, liefde en geluk. Dit plantje staat symbool voor mijn kernwaarden. Die neem ik mee in alles wat ik doe. En wens ik iedereen die ik ontmoet.